test set vitagene

Vitagene

Deze DNA test is momenteel enkel nog in de Verenigde Staten beschikbaar. Goede alternatieven zijn: 23andMe en iGene

De DNA test van Vitagene maakt een combinatie tussen genen, levensstijl en doelen. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk rapport waarmee je jouw leven gezonder kunt gaan inrichten. Hierin worden de beste voeding, oefeningen en supplementen voor jou samengesteld.

Wat moet je weten over Vitagene

Vitagene analyseert DNA en vergelijkt dat met uitkomsten uit DNA onderzoek, en hun eigen database. Op basis van jouw unieke DNA kan dan een op maat gemaakt rapport worden samengesteld met kenmerken over jouw lichaam, en adviezen om dit gezonder en mooier te maken. De foto`s van de fans van Vitagene zijn dan ook hele sportieve en fitte mensen.

Vitagene is primair een DNA test waarmee je jouw gezondheid een boost kunt gaan geven. Naast de gezondheids- en dieetanalyse biedt het bedrijf ook een afkomstonderzoek aan. Hiermee kun je ontdekken waar jouw voorouders vandaan komen. Dit is dus nét de tegenovergestelde aanpak van bijvoorbeeld 23andme. Die website doet juist weer primair een afkomst onderzoek en aanvullende een gezondheidsanalyse. Jouw keuze voor een aanbieder kun je dus ook een beetje baseren op wat je belangrijker vindt.

logo van Vitagene

Kosten Vitagene

Vitagene biedt 3 verschillende paketten waarbij de standaard prijs begint bij $99,- en het duurste pakket $199,- bedraagt.

$99,- Gezondheid + Afkomst en rapporten
$139,- Premium Gezondheid + Afkomst en rapporten
$199,-  Premium Gezondheid + Afkomst en rapporten + een supplementen plan

Sterke punten

 Genetische eigenschappen

 Dieet advies

Supplement rapport

Training rapport

Afkomst onderzoek

homepage 23andme

Vitagene Nederland

Vitagene is een Amerikaans bedrijf en het is momenteel nog gericht op deze markt. Naar verluidt hebben ze wel interesse om internationaal uit te bereiden. Maar momenteel kun je dit product dus niet in Nederland bestellen.

Data import

je kunt een gezondheidsrapport ontvangen met jouw DNA gegevens die je bij een ander bedrijf hebt laten testen. Vitagene accepteert DNA data van AncestryDNA, 23andMe, and MyHeritage.

Video over Vitagene

In de onderstaande video kun je meer te weten komen over hoe deze DNA test te werk gaat en wat je allemaal van het bedrijf mag verwachten .

We proberen op deze pagina een zo goed mogelijk overzicht te geven over wat deze aanbieder van een DNA gezondheidstest allemaal biedt. Heb je vragen of mis je dingen? Laat het weten in de reacties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *