ddc dna test

DNA-Test.nl

Op DNA-test.nl kun je verschillende DNA-tests bestellen. Dit zijn zowel familierelatietesten als een test waarbij je meer te weten komt over je Genealogie. De website werkt hiervoor samen met het DNA Diagnostics Center (DDC). Dat is wereldwijd een groot en aantoonbaar bedrijf voor het uitvoeren van DNA onderzoek.

Wat moet je weten over DNA-test.nl

Je kunt bij DNA-test.nl terecht voor een breed aanbod aan tests. De website is een tussenpartij die zich richt op Nederland en België en samenwerkt met een laboratorium in de Verenigde Staten.

Het DDC Diagnostics Center ligt in de Amerikaanse staat Ohio en voert bijna 1 miljoen tests uit op jaarbasis. Het bedrijf beschikt over diverse Amerikaanse keurmerken en certificering. Daarnaast hebben ze ook een Britse accreditatie voor het uitvoeren van DNA-testen in vaderschapskwesties.

DNA-test.nl werd net als Consanguinitas door Tros Radar getest op een tweelingen onderzoek. De vaderschaps- en moederschapstesten hebben een betrouwbaarheid van minimaal 99,999%.

Als je een test wilt afnemen om te ontdekken waar jouw voorouders vandaan komen, dan kan dat ook. Ze werken hiervoor samen met GPS Origins.

De website DNA-test.nl biedt veel verschillende testen aan die door een lab in de V.S. worden onderzocht. Dat doen ze tegen een nette prijs.

DNA-test.nl

Prijs

Vaderschapstest vanaf: €189,-
Prenatale vaderschapstest: €1249,-
Broer-zus test vanaf: €219,-

Voordelen en Nadelen

  Breed aanbod aan diverse DNA testen

  Relatief gunstige prijzen

  Laboratorium erkend als DNA-test bedrijf volgens ISO 17025 normen

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *