Living dna test uitslag

Living DNA

Living DNA is een van origine Britse website waar je DNA tests kunt afnemen die je inzicht geven in waar jouw voorouders vandaan kwamen. De website biedt een behoorlijk all-round pakket. Naast de standaard Autosomale bieden ze ook de mtDNA en Y-DNA test om de vaderlijn en moederlijn verder terug te kijken dan een paar generaties. Hiermee vind je uit tot welke Haplogroep je behoort.

Wat moet je weten over LivingDNA

Voor mensen met Britse achtergrond is Living DNA misschien wel de beste keuze. Omdat ze Groot Brittannië hebben opgesplitst in ruim 20 regio`s, krijg je en mooi beeld waar je voorouders binnen Groot Brittannië vandaan komen.

Daarnaast biedt Living DNA een behoorlijk aantal regio`s waardoor je mooie inzichten kunt krijgen op het moment dat je één of meerdere voorouders hebt uit andere delen van de wereld.

Naarmate de resultaten nauwkeuriger worden zal Living DNA deze updaten. Je blijft hier gewoon gratis toegang toe krijgen.

Nederland is als regio samengetrokken met Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en delen van Denemarken. Als je het sterke vermoeden hebt dat zowel de voorouders aan de kant van je vader als van je moeder uit enkel Nederland komen, dan geeft deze test misschien niet de verdieping die je zoekt.

Logo Living DNA
migratie kaart voorouders

Kosten Living DNA

Living DNA is scherp geprijsd. Het pakket kost standaard €99,-. Soms is er een aanbieding beschikbaar waardoor de test nog wat goedkoper is.

Voordelen en Nadelen

Koppelt je Haplogroep aan historische beroemdheden.

Biedt de optie om een gepersonaliseerd boek  te ontvangen.

Meer mogelijkheden

Chromosoom Browser

Binnen de functie ‘Family Neworks’ vind je bij Living DNA ook een chromosomen browser. Hiermee kun je dus zien in welke mate jouw DNA overeenkomsten heeft met het DNA van mensen aan wie je verwant bent.

DNA data upload

Je kunt bij Living DNA data van andere websites uploaden. Op die manier kun je gebruik maken van de afkomst analyse van Living DNA, terwijl je de test bij een andere website hebt laten uitvoeren. De website accepteert data van de volgende afkomst testen:
MyHeritage
FTDNA
Ancestry DNA
23andMe

DNA data download

Jouw DNA data van Living DNA kun je downloaden en vervolgens uploaden bij de onderstaande websites. Op die manier kun je ook gebruik maken van deze databases en analyse.
MyHeritage
FTDNA

Homepage Living DNA

Living DNA Nederland

Living DNA is niet in het Nederlands beschikbaar en richt zich met name op Groot Brittannië. Zoals hierboven ook te lezen valt, is Living DNA misschien niet het beste platform voor mensen die er behoorlijk zeker van zijn dat beiden ouders uit Nederland komen.

Video en reviews over Living DNA

In de onderstaande video kun je meer informatie vinden over hoe Living DNA te werk gaat. Daarbij hebben we ook een aantal gebruikers video`s geselecteerd zodat je kunt zien welke resultaten je van een DNA test kunt verwachten.

Video waarin iemand door de website (Engels)

Vlogger die de test heeft gedaan (Engels)

Testresultaten en ervaring met Living DNA

Op DNAtestonline.nl streven we naar een zo goed mogelijk overzicht over wat Living DNA allemaal te bieden heeft. Heb je vragen of mis je dingen? Laat het weten in de reacties.

We zijn overigens ook heel erg benieuwd naar jouw ervaringen met Living DNA!

Living DNA Pakket Bestellen

Via onderstaande link kan je eenvoudig Living DNA via ons bestellen, wij sturen u altijd door naar de pagina met de best mogelijke Living DNA aanbieding van dit moment. 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *