gps origins test uitslag

GPS origins | HomeDNA

GPS origins is een test die je kunt kopen bij verschillende verkooppunten. De belangrijkste website in de Verenigde Staten is HomeDNA.com, maar je kunt de test bijvoorbeeld ook bij Amazon.com kopen. GPS Origins onderscheidt zich naar eigen zeggen in het uitgebreid testen. Het bedrijf kan daardoor preciezer aanwijzen op de kaart waar jouw voorouders vandaan komen.

Wat moet je weten over GPS Origins

GPS Origins laat uiteindelijk 2 interactieve kaarten zien. De eerste geeft inzicht in hoe je DNA is opgebouwd en wat de geografische oorsprong is. Dit wordt gestaafd aan de hand van percentages. De tweede kaart geeft een migratieroute weer. Op die manier zie je de migratieroutes van je voorouders.

Het bedrijf geeft op een mooie wijze de migratiepaden weer en kan zelfs achterhalen uit welk land jouw voorouders kwamen.

  • In hun test worden 800.000 autosomale genetische markers getest, 862 referentiepopulaties en 36 genpoolen geanalyseerd
Logo GPS Origins
Migratie GPS origins

Homepage GPS Origins

GPS Origins Nederland

In Nederland wordt de test aangeboden via dna-test-afkomst.nl & Amazon. We kennen de exacte relatie niet tussen deze website en het bedrijf achter GPS Origins.

Kosten GPS Origins

Deze DNA test is verkrijgbaar voor een bedrag van $119. Dit kan via diverse websites en webwinkels, waaronder: Amazon.com

Sterke punten

  Unieke weergave migratiepaden

  Beschikt over een eigen lab

  Resultaat binnen 2 of 3 weken

In de onderstaande video kun je meer te weten komen over hoe GPS Origins te werk gaat en wat je allemaal van ze kunt verwachten. (Engels)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *