Websites over DNA en over onderwerpen die daarbij aansluiten

DNA is een groot en breed onderwerp. Op dnatestonline.nl focussen we ons met name op de (online) DNA testen, dus er is een kans dat je niet precies kunt vinden wat je over DNA zoekt. Daarom hebben we op deze pagina een handig overzicht gemaakt met websites die gaan over DNA. Je vindt hier informatieve sites, en portals met links naar relevante onderwerpen.

Meer over DNA

wikipedia logo

Wikipedia – Hier kun je veel uitleg vinden over DNA en doorklikken naar vele onderdelen die iets met het DNA te maken hebben. Het is niet eenvoudig omschreven, maar wel erg informatief!

Alles over DNA –  Dit is een DNA kennisbank waar je korte definities en uitleg kunt vinden over vele onderwerpen die iets met DNA te maken hebben.

Meer over DNA onderzoek

Erfelijkheid.nl – DNA en erfelijkheid zijn onherroepelijk met elkaar verbonden. Deze website informeert over ziektes die hierbij kunnen worden overgebracht en onderzoek dat daarbij komt kijken.

Genealogie Startpagina`s

genealogie.goedbegin.nl – Voor wie zich meer in het onderwerp genealogie wil verdiepen is het handig om een overzichtspagina te hebben gerangschikt op onderwerp.

genealogie
beginthier.nl

Vaderschap & test Startpagina`s

Gaat jouw website over DNA of over een onderwerp dat hier vlakbij ligt? Neem dan contact op voor een vermelding.