Vaderschapstest

Vaderschapstest.nu

Bij Vaderschapstest.nu kun je terecht als je uit Nederland of België komt en een verwantschapsonderzoek wilt laten uitvoeren. Ze doen dus meer dan enkel vaderschapsonderzoek, maar zoals de naam van de website natuurlijk al een beetje doet vermoeden, is het vaderschapsonderzoek wel de populairste.

Wat moet je weten over Vaderschapstest.nu

Naast een regulier vaderschapsonderzoek kun je ook terecht voor een prenataal onderzoek, een oom of tante test, een grootoudertest en diverse broers en zus testen.

De vaderschapstest wordt relatief snel uitgevoerd. Binnen 4 dagen na de start van het laboratoriumonderzoek, ontvang je al resultaat. Dat is zelfs minimaal

Het DNA materiaal wordt op 20 plaatsen vergeleken met het DNA van het kind. Als de DNA profielen niet overeenkomen, kunnen ze met 100% zekerheid vaststellen dat je de vader niet bent. Als de profielen wél overeenkomen, kan met 99,999% nauwkeurigheid worden vastgesteld of de persoon die getest is, de vader is.

Een hoog betrouwbaarheidsprecentage voor de uitkomst van het onderzoek en een relatief lage prijs. Dat zijn twee belangrijke redenen om te kiezen voor dit bedrijf.

Vaderschapstest

Prijs

Met een vanafprijs van €185,- is de website scherp geprijsd. Ook met andere DNA testen komen ze goed uit de bus. Bekijk de website voor actuele prijzen voor de verschillende soorten testen.

Voordelen en Nadelen

  Scherp geprijsd

  Mooie en overzichtelijke website

  Met 99,999% geven ze een relatief hoog betrouwbaarheidspercentage af

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *