verilabs logo

Over Verilabs

Verilabs is een in Gouda gevestigd bedrijf dat DNA verwantschapsonderzoeken aanbiedt. Ze testen DNA sinds 2005 en doen dit in een Nederlands laboratorium. Verilabs biedt zowel een thuistest aan als rechtsgeldige tests waarvoor je op hun locatie langs kunt komen. Naast DNA verwantschapsonderzoek voeren ze onder de naam TMFI forensisch-technisch onderzoek uit.

Wat moet je weten over Verilabs.nl

Verilabs – ook wel bekend als het bedrijf achter dnavaderschapstest.nl – voert vaderschapsonderzoek uit met een zekerheidspercentage van meer dan 99,9%. Daarbij kunnen ze met 100% zekerheid zeggen of iemand de vader NIET is. Dit geldt overigens ook als je een DNA Moederschapsonderzoek wilt laten uitvoeren.

Het laboratorium dat wordt gebruikt is Nederlands en beschikt over een  ISO 17025 accreditatie. ISO/IEC 17025:2017 omschrijft de algemene eisen voor de competentie van beproevings- en kalibratielaboratoria. Met andere woorden: het laboratorium wordt door een Nederlandse organisatie (RVA) gecontroleerd op kwaliteit.

Het kan prettig zijn om een rechtsgeldig vaderschapsonderzoek gewoon op een locatie uit te voeren waar je weet waar je aan toe bent, en in feite alles van A tot Z geregeld wordt. Verilabs biedt dit aan in Gouda.

Het is met name prettig dat je via Verilabs een bezoekadres hebt voor rechtsgeldige vaderschapstesten. Daarnaast volgt het bedrijf strikte kwaliteitseisen en beschikken ze over de ISO 17025 accreditatie.

verilabs logo

Prijs

Er is niet direct een eenduidige prijs te geven voor alle diensten. De vaderschapstest en moederschapstest zijn beschikbaar vanaf €315,-. Bij een rechtsgeldige test loopt dit op naar €630,-. Dit is dan inclusief het bezoek en een rapportage. Indien je een andere test wenst af te nemen, bijvoorbeeld een Tweelingtest, Y-test, of X-test, dan verwijzen we je graag naar het overzicht van alle prijzen van Verilabs.

Sterke punten

  Beschikt over een bezoekadres

  Werkt met Nederlands Laboratorium

  Gewaarborgd en verzekerd door de ISO 17025 accreditaties van Nederlandse uitvoerende laboratoria.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *