Consanguinitas dna testen

Consanguinitas

Consanguinitas is voor wat betreft DNA onderzoek een bekende partij in Nederland. Ze komen uit Tilburg en richten zich op particulieren, maar ook op maatschappelijke instanties en de advocatuur.

Wat moet je weten over Consanguinitas

De resultaten ontvang je binnen enkele dagen terug (dat verschilt per test, de uitslag van de vaderschapstest wordt bijvoorbeeld in 8 dagen teruggekoppeld). Deze uitslag krijg je via de telefoon, per e-mail of als je inlogt op de website. Je ontvangt dan ook een schriftelijke rapportage en een in kaart gebracht DNA profiel van de deelnemers.

Consanguinitas is een ISO 17025 gecertificeerd en AABB geaccrediteerd laboratorium. Het is daarbij het enige bedrijf in de DNA-test-branch met een Keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Het bedrijf biedt een niet goed, geld terug garantie. Ze garanderen een betrouwbaarheid van in hun vaderschapstest van 99,9% (vader en kind) en 99,999% (vader, moeder en kind) als je voldoet aan de juiste voorwaarden. Mocht het niet lukken om dit percentage te behalen, dan zal Consanguinitas doorgaan met testen tot de nauwkeurigheid wél is behaald. Of in het geval dat niet zo is, de de gemaakt kosten retourneren.  Als er te weinig DNA materiaal aanwezig is in het testpakket, dan mag je kosteloos een nieuwe monster insturen.

We vinden Consanguinitas erg helder in hun communicatie. Je kunt eenvoudig veel informatie op de site vinden met daarbij een goede uitleg. De niet goed, geld terug garantie en de “niet, goed we testen verder” garantie is een groot pluspunt.

…de naam is wel wat moeilijk 🙂

consanguinitas logo

Prijs

De vaderschapstest en moederschapstest wordt aangeboden vanaf €209,-. Er zijn daarnaast veel meer familierelatie testen die je kunt laten uitvoeren. Deze prijzen staan overzichtelijk op de prijzen pagina.

Sterke punten

  Niet goed, geld terug garantie

  Gaat door met testen totdat de juiste nauwkeurigheid behaald wordt.

  ISO 17025 gecertificeerd en AABB geaccrediteerd

  De status van uw DNA test 24 uur per dag online inzien

  Tests worden discreet verzonden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *