nutrikliniek website

De Nutrikliniek

Gezond leven op basis van jouw DNA en leefstijl

De Nutrikliniek biedt voedingsadvies op maat. Dit doet de kliniek op basis van de Nutri DNA test en met bloedonderzoek. Het genetische materiaal geeft inzicht in ho eje in elkaar zit, en op basis hiervan geven ze een speciaal advies over voeding en levensstijl.

Wat moet je weten over de Nutrikliniek

Het team van de Nutrikliniek bestaat uit een diëtist, een genetisch cardioloog, klinisch psycholoog en een sport- en bewegingsdeskundige. Op die manier kunnen ze advies geven op alle facetten die bijdragen aan een gezond leven en lager gewicht.

Het bedrijf werkt binnen de zogenaamde ‘nutrigenetics’. Binnen dit terrein wordt onderzoek gedaan naar de effecten van DNA op wat je eet en of dit positieve of negatieve gevolgen heeft.

De Nutri- DNA-Test onderzoekt de aan- of afwezigheid van 88 verschillende SNP’s (genetische variaties) in het DNA. Hiermee analyseren ze ook of je verhoogde kans hebt om bepaalde ziektes of intolerantie te ontwikkelen.

Of afvallen met een DNA dieet werkt, is (nog) niet wetenschappelijk bewezen. Maar er zijn wel aanwijzingen dat mensen die meedoen aan een dieet meer successen behalen dan de controlegroep en daarna veel beter op gewicht bleven. Het kan dus een hele goede stok achter de deur zijn om jouw levensstijl aan te passen. Zeker als daarbij begeleiding plaatsvindt.

nutrikliniek logo

Kosten Nutrikliniek

De bedragen voor het trajact/dieet liggen hoog. Dat komt ook omdat er een stukje persoonlijke begeleiding bij komt kijken. En het is nu eenmaal duurder als er mensen bij jou betrokken zijn, dan dat een computerprogramma de adviezen geeft.

Nutri DNA-test health check (zonder psycholoog) €795,-
De Nutri DNA-test Compleet (met psycholoog) 995,-
Cardio DNA-test €695,-
Nutri en Cardo €1295,-
Nutri DNA-test + voeding €590,-

Lees hier meer over wat de pakketen allemaal inhouden

Sterke punten

  Gratis oriëntatiegesprek

  Raketten op maat: alles op jouw wensen afgestemd.

  Team aan specialisten met verschillende achtergrond

Video

In de onderstaande video kun je meer te weten komen over hoe De Nutrikliniek te werk gaat en wat je allemaal van ze kunt verwachten.

We proberen op deze pagina een zo goed mogelijk overzicht te geven over wat deze aanbieder van afkomst DNA testen allemaal biedt. Heb je vragen of mis je dingen? Laat het weten in de reacties. We zijn overigens ook heel erg benieuwd naar jouw ervaringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *