het dna dieet test kit

Het DNA Dieet

Een DNA dieet test is er op gericht om je te helpen afvallen op een slimme manier. De ene persoon is namelijk gevoeliger voor bepaald eten dan de ander. Het DNA dieet springt hier slim op in. Het laat op basis van DNA zien hoe jouw lichaam reageert op voedingsstoffen als eiwitten, vetten en koolhydraten.

Wat moet je weten over Het DNA Dieet?

Jouw DNA bevat het perfecte training- en dieetplan om af te vallen. Het geeft namelijk inzicht in hoe u het beste kan eten, bewegen en uw leefstijl kan aanpassen

Het DNA Dieet gaat hierbij nog een stapje verder dan andere aanbieders van dieet testen. Je krijgt een intake en advies gesprek met een diëtist. Dit kan op 1 van de 9 locaties verspreid door Nederland. Je DNA wordt afgenomen, en het DNA dieet biedt het geheel aan inclusief bloedonderzoek.

Als de resultaten bekend zijn ontvang je een gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van alle data. Je kunt dus gaan afvallen met specifieke kennis van jouw lichaam. Dit draagt bij aan inzicht in jouw eetgedrag en doordat je dit aan jouw lichaam kunt koppelen ontstaat er ook een stukje bewustwording.

Voor wie meer hulp wil hebben bij het diëten, kan er een extra module worden geselecteerd. Als je na de uitslag begeleid wil worden door een gecertificeerd diëtist, klinisch psycholoog of een Personal Coach die is aangesloten bij het DNA Dieet, dan kan dat ook.

Kosten hetdnadieet.nl

De prijs van het DNA dieet ligt met €575,- relatief hoog. Daar krijg je wel een stukje persoonlijke contact voor terug. Daarbij zit er ook een bloedonderzoek en een uitgebreide test van het DNA inbegrepen. Met name het vervolg traject, kan handig zijn voor mensen die veel moeite hebben met gewicht verliezen. Maar daar moet je wel extra voor betalen.

Sterke punten

 9 vestigingen waar je terecht kunt voor een kosteloos oriëntatie gesprek

DNA onderzoek op basis van 136 SNPs

 Gecertificeerd ISO-laboratorium

 Klant tevredenheidsscore van 8,4!

de website van hetdnadieet.nl

Inclusief:

• Het DNA Dieet inclusief bloedonderzoek
• Intake en adviesgesprek met diëtist
• Beoordeling door genetisch cardioloog
• Gepersonaliseerd voedingsadvies

We proberen op deze pagina een zo goed mogelijk overzicht te geven over wat deze aanbieder van afkomst DNA testen allemaal biedt. Heb je vragen of mis je dingen? Laat het weten in de reacties. We zijn overigens ook heel erg benieuwd naar jouw ervaringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *